Jag blir ofta mer kreativ när jag varit ledig en vecka eller två. Just nu är jag ledig för att det är jullov. Lovet är snart slut och jag har just hunnit bli lite piggare känns det som. Jag och flera med mig har jobbat ganska hårt på jobbet för att få det att gå runt och kvällarna har ofta slutat i att sega tanklöst på soffan. Så kan det ju vara i perioder men det känns som att det varit hela terminen nu under hösten. Då blir det inte så mycket energi kvar till annat, och det som blir över lägger jag sällan på egna intressen eller förströelser som att skriva en blogg. Men nu har jag varit ledig en stund och hunnit ta tag i lite av varje.

Jag har äntligen bytt tema på bloggen. Det nya är inte nödvändigtvis snyggare än det gamla, men lite lättare att sköta om, och har lite mindre speciallösningar. Jag har också börjat skriva dagbok regelbundet igen. Det har varit lite fram och tillbaka under hösten huruvuda jag orkat sätta mig om kvällarna eller somnat i soffan. Jag hoppas jag lyckas fortsätta i vår, det ger mig ganska mycket. Jag har också både tecknat och pysslat lite. Jag har spelat gameboy, det har jag nog inte gjort sen i somras (Tobu Tobu Girl är favoritspelet för stunden). Det har varit skönt att hitta tillbaka till lite gamla intressen.

När jag fixade med temat såg jag att jag hade tre inlägg under min kontorsmaterial-sida. Jag separerade dem för att jag inte var säker på om jag ville skriva på engelska på bloggen. Men det känns onödigt att ha bara tre inlägg separat och jag uppdaterar inte tillräckligt ofta för att fylla två bloggar. Dessutom hittade jag också att jag skrivit mer än ett inlägg på engelska tidigare så jag har bestämt mig för att bara smyga över de tre till den vanliga bloggen och låta dem ingå i flödet.