Ny blogg

April 07, 2017

Jag funderade ganska länge på hur jag skulle göra med den nya bloggen, och jag har varit osäker på om jag ens ska byta system. Men jag tror att det är dags. Jag tror att det är värt det i längden.

Jag har haft olika bloggar med olika fokus i drygt tio år, de senaste fem åren på denna servern. Jag skrev första inlägget här den tredje april 2012. Jag har funderat ganska mycket på om jag ska föra över dem till min nya blogg eller inte. Jag skrev ett litet skript för det också. Men har valt att låta bli. Jag tror att det ibland är bra med en nystart. De gamla inläggen kommer arkiveras, så att de finns, men jag är inte säker ännu på om de kommer vara tillgängliga, eller bara ligga på en hårddisk hemma hos mig.

Jag är inte säker riktigt på vilka inlägg som kommer hamna på denna bloggen heller. Men jag hoppas på att bli lite friare i min publicering när det blir lite enklare att till exempel lägga till bilder och redigera stavfel. Kanske kommer det några inlägg på engelska om pennor, kanske kommer det mer bilder i sommar. Eller så fortsätter det precis som innan. Just nu vet jag inte, men just det är lite spännande.

P.S. Jag ska påminna om att följa den nya RSS-feeden på http://habmala.se/blog.rss

Det är skönt hur smidigt det är att kunna göra den här typen av tillägg.