Wed, 15 Mar 2017
Jobbat med fel saker

Igår satt jag på balkongen en stund och pluggade. Det var riktigt skönt ute. Idag har det varit blåsigt och jag har haft ont i hela kroppen. En del av det är träningsvärk, och en del är nog något annat. Jag tror jag sov konstigt i natt för jag har haft ont i huvudet hela dagen och varit tröttare än jag gärna erkänner.

Jag har försökt komma igång flera gånger med plugget, jag har sett en halv inspelad föreläsning om gramatik men inte alls gjort allt det jag borde. Till viss del beror det på att jag varit trött hela dagen, och dels beror det på att jag inte vet vad universitetet tänker göra med min VFU. Jag har blivit lite slängd fram och tillbaka mellan olika studieguider, uppgifter och handledare. Med tanke på att VFU:n börjar nästa vecka känns det lite stressande att fortfarande inte veta vad som gäller. Jag har en del andra kurser jag skulle kunna göra vid sidan av det, som tenta-plugg för SVA och att fixa kompletteringen på min uppsats, men det har inte varit en engagerande dag.

Jag har stundom halvsovit på soffan och stundvis fixat med bloggen, det nya systemet känns lovande. Jag har förlikat mig med ett tema som jag bara ändrat lite grann i, och det verkar som att i alla fall en del av inläggen här kommer bli (relativt) enkla att flytta över, inte helt automatiska, men relativt problemfria.

blog comments powered by Disqus

Hacker emblem Made with PyBlosxom