Sun, 19 Feb 2017
Pennor och blogg

Jag har spenderat nästan hela januari med att skriva uppsats. Det har varit oerhört intensivt, men i förra veckan lämnade jag in den. I helgen hade jag tenta. Jag skrev omtenta för att jag skrev uppsats när ordinarie tillfället var. Det känns lite dumt att medvetet missa en tenta, men jag har hellre en tenta kvar än en uppsats ifall någon av dem ska missas.

Parallellt med uppsatsskrivandet har jag hittat en ny hobby. Jag vet inte varför men jag har snöat in på reservoarpennor. Kollar man runt lite på nätet så överlappar det en del mellan tangentbordshobbyn och penhobbyn, men jag är ändå lite förvånad på mig själv. Oavsett varför har jag fastnat för pennor så skriver mer nu än jag tror jag gjort någonsin, det känns bra. Jag har hittat lite folk på nätet som delar hobbyn, det verkar vara en av de trevligare gemenskaper jag hittat online. Men det ska också sägas att jag inte är på reddit och läser om pennor. Eftersom jag uppskattar att läsa vad andra skriver har jag funderat på om jag också ska skulle skriva om pennor. Men jag har hittills inte stött på någon som pratar svenska i penhobbyn, och är lite tveksam till att börja skriva på engelska.

Jag har också funderat på att göra en nystart på bloggen. Min syster rensade sin blogg för lite sen och började om på nytt, jag funderar på att göra det samma. Jag har haft tre olika mer långsiktiga bloggar hittills och det börjar kännas som att denna fyllt sitt syfte. Det har inte hänt någon stor förändring som manar till nystart, men jag känner att det kanske är dags att rensa ur lite och omdefiniera vad bloggen är och kan vara. Ifall jag samtidigt skulle hitta ett smidigare bloggverktyg så är det helt okej för mig, jag har letat (om än passivt) i snart ett år.

blog comments powered by Disqus

Hacker emblem Made with PyBlosxom