Mon, 27 Feb 2017
Efter Calcon

I helgen har det varit Calcon och det har över lag gått väldigt bra. Jag har inte jobbat natt som jag gjort de senaste åren utan har istället haft pass i entrén under eftermiddagarna, problemlöst under förmiddagarna och spelat lite på lördagskvällen. Det har varit riktigt skönt att gå hem och sova på nätterna. En stor del av hur smidigt Calcon har fungerat för oss som drivit det är att vi har haft hjälp av ett dedikerat team med personer som städat i korridorerna och fixat i köket. Calcon hade varit riktigt tungt att driva utan dem, som blivit viktigare efterhand som vi blivit en mer slimmad grupp av erfarna engagerade. Det har gjort särskild skillnad eftersom Calcon slog besöksrekord iår igen.

Östran hade ett större inslag, men det är bakom betalvägg, Public service gjorde också artiklar dock. Länkar till SVT för jag hittar inte sändningen från Sveriges Radio.
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/spelkonvent-i-kalmar-lockade-hundratals

Vi är några stycken som funderat ett tag på att ta ett steg tillbaka från Calcon. Jag är en av dem som sagt att vi inte kommer att vara med i styrelsearbetet under året som kommer och det känns lite konstigt. Jag har varit med och drivit det i åtta år nu, och har jobbat på calcon i tio år. Jag tror det är hög tid att låta andra kliva fram istället. Vi har haft några nya som verkat engagerade senaste åren och jag hoppas att det blir enklare för dem att ta större plats om några av oss gamla kliver åt sidan. Jag hoppas att jag är välkommen tillbaka att arbeta under Calcon-helgen, men det ska bli lite skönt att låta någon annan ta ansvar för att driva igenom detaljerna under året.

blog comments powered by Disqus

Hacker emblem Made with PyBlosxom