Mon, 27 Mar 2017
Det är ju trevligt att vara upptagen

Som student har det varit lätt att bli väldigt tillgänglig. När jag skrivit uppsats och haft halvfartskurs på distans så har jag kunnat gå på möten alla kvällar eller jobbat både tidigt och sent med olika projekt. Nu när jag har VFU är min vardag helt annorlunda.

Jag har haft både VFU och jobb med fasta tider förut så det är inte helt ovant, men det var ett tag sen nu. Jag kan till exempel inte tvätta i tvättstugan på dagen mitt i veckan när det annars alltid är ledigt. Jag har också märkt att kvällsmötena tar mer tid än jag brukade tycka. Förra veckan gick kvällarna till politiska möten både måndag och tisdag, tentaplugg på onsdag och torsdag samt att vi fredag till söndag var i Stockholm och såg på musikal. När det är den typen av kvällar blir det lite segt att ha samma tider varje dag på VFU. Jag är dock glad att få lite rutin på dagarna, som student är det ju annars lätt att fastna på soffan om morgonen.

En av de saker jag hade tänk att jag skulle ta tag i under mars var det nya bloggverktyget. Jag köpte en del nya pentillbehör i Stockholm och skulle kunna tänka mig att dela med mig av. Jag skulle också vilja skriva några rader om musikalen egentligen. Men det känns lite olustigt att skriva på en blogg jag vet kommer försvinna inom kort. Det nya verktyget är också mycket smidigare att skriva i, framför allt är det enklare att lägga in bilder och redigera inlägg som redan är publicerade. Tyvärr kommer jag behöva byta feed. Hade det inte varit för att det blir en ny rss-länk hade jag kanske börjat föra över lite till den nya sidan redan nu.

Kontentan är att den nya hemsidan kommer se lite annorlunda ut, men nås på samma adress som vanligt. Den nya feeden kommer ha en ny adress, men annars fungera som vanligt. Jag tänker mig en lansering under april.

blog comments powered by Disqus

Hacker emblem Made with PyBlosxom