Tue, 03 Apr 2012
Mer testande

Detta är ännu ett testinlägg, Det har blivit ganska många, även om de flesta inte är uppe längre. Just detta inlägg är till för att testa om min crontab på servern gör vad den ska ;) det vill säga uppdaterar bloggen klockan 08 och 20 varje dag. Så att jag slipper gå in med ssh och uppdatera manuellt. Så, test test ;)

Jag ska i en förlägning ordna något sätt att kolla igenom arkivet av inlägg, men det är ju inte så många ännu så det får vänta.

First post!

Hello world,
Denna post är första posten på nya bloggen. Jag har tagit bort bloggen som funnits här ett tag nu. Den genererades på min laptop hemma, denna ligger helt på servern. Jag har fortfarande inte fått full koll på rss-feeden. Och jag kommer nog inte lägga jättemycket tid på det heller. Den är (efter lite trixande) fullt giltig, om än inte optimerad.

Vidare ska jag göra om sidfoten igen på siten och ta bort länkarna till media och länksamlingen. Jag har haft sidorna tidigare och la in den när jag satte upp siten, men jag har egentligen ingen nytta av dem då jag sällan håller dem uppdaterade. Huvudfunktionen här är ändå bloggsidan och vid sidan av den är en home-sida och en about någorlunda bra att ha. Antagligen kommer denna posten få ligga kvar när siten i ett senare skede blir min huvudsite då detta är den installation av bloggen som jag hoppas kommer kunna ligga kvar över tid.

<<<  <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] Hacker emblem Made with PyBlosxom