Tue, 04 Mar 2014
#blogg100 Dag004: Jag har också varit förkyld

Dagen har i stort gått till att läsa möteshandlingar och börja på en bildanalys till religionsvetenskapen i plugget.
Jag har tagit igen lite på mina podcasts och lyssnat igenom bland annat senaste Linux Outlaws.

Jag har funderat lite på blogg100 projektet också och det känns lite meningslöst för mig att skriva att jag försökt plugga varje dag. Jag har dessutom svårt att tänka mig att det är underhållande läsning. Därför tänkte jag att jag minst en gång i veckan borde kunna publicera något större, längre, eller i allmänhet mer innehållsrikt. Jag tänkte fortsatt försöka lägga upp något varje dag, men kanske bara någon länk eller något videoklipp.
Om jag kan få ut 15 mer kvalitativa inlägg på de här hundra dagarna så ser jag det som en vinst.

Over and Out.. Also I made this today:

Mon, 03 Mar 2014
#blogg100 Dag003: Korta luncher och förkylningar i singular

Dag tre av intensivt bloggande känns lite överflödig. Jag har inte haft nog med tid för att skriva ett större inlägg och har redan skrivit två små. Jag känner att det blir en del dagboksbloggande, vilket kanske kan vara intressant som ett sätt för mig att utforska bloggen som medium, men det är ju knappast jättespännande att läsa.

In other news var jag i plugget mellan tio och halv tre idag med totalt 20 minuter rast (5 + 15), blir lite stressig lunch då. Sen möte med studentkåren efter det, varpå jag kommit hem och varit trött och seg på soffan. Kvällens aktivitet har främst bestått i ett tillskansande av audiovisuell populärkultur. Det känns helt okej.

Over and out.. Ikväll ska jag publicera i tid.

#blogg100 dag02: kort blog

Så bra gick det med blogg100, klockan blev över midnatt utan att jag märkte det.
Dagen har generellt gått till plugg (claud levi straus kunde varit mer spännande) men också till årsmöte med css och lite tid spenderades vid sociala medier..

Over and Out.. stavfelen beror på att jag skriver i nano över ssh på tablet.

Sat, 01 Mar 2014
#blogg100 Dag001: En film om brädspel

Efter en dag till stor del spenderad spelandes spel kändes denna video passande som ett första inlägg i blogg100 projektet. Dessutom sitter jag egentligen och pluggar nu, och inte hinner skriva om hur bussen var försenad som den ofta är men att förvånansvärt många nyttjade den, eller om radioföljetongen om 438 dagar av Johan Persson & Martin Schibbye, eller om hur jag fortfarande stör mig på att Sveriges Radio ibland inte lägger fungerande länkar i sina rssfeeds.

Over and Out... Leve anglifieringen

Thu, 27 Feb 2014
Blogg100

Igår såg jag en notis i ETC om ett projekt som handlade om att publicera ett blogginlägg om dagen. Efter lite googlande hittade jag till projektsidan och kände att jag skulle försöka mig på det. Tydligen var det 600 bloggare som var med förra året, detta året tänkte jag att jag skulle vara med också.

Inläggen lär ibland bli mycket korta, ibland kanske bara en länk, men jag har som förhoppning att från och med lördag (1 mars) publicera någonting varje dag i hundra dagar.

Over and out.. Tillbaka till plugget

<<<  <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26  >> >>>  Hacker emblem Made with PyBlosxom